Followers

100 Ro
Blog
LinkPro - Director Web

Tu ce produse folosesti?

Publicat de Butterfly joi, 4 februarie 2010


Am avut nevoie sa castig bani si sanatate, asa am devenit reprezentant al unei firme care comercializeaza produse BIO, si anume Life Care. Firma reprezinta un grup de distribuitori si consumatori care si-au propus sa elimine verigile intermediare de distributie si publicitate economisind 60% din pretul final al produsului.Life Care Corp este detinatoarea brandurilor Life Impulse(suplimente alimentare lichide organice), BioHAUS(detergenti ecologici), Krauter Natur Arzt (cosmetice terapeutice cu ingredinete controlate biologic), Life Glam(accesorii beauty), In plus, este compania ce reprezinta exclusiv in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume: Logona (Nr 1 mondial in cosmetica bio) si Fitne (lider european in suplimente alimentare bio).

  • Produsele BIO sunt acele produse care sunt obtinute doar din extractele plantelor crescute pe pamanturi netratate chimic si din seminte nemodificate genetic. In plus la produsul finit nu se adauga conservanti chimici, nu se adauga coloranti si nu se adauga parfumuri sintetice sau obtinute din petrol sau derivate (doar cele din uleiuri esentiale).
  • Produsele BIO obtin intotdeauna cele mai mari calificative calitative ( OKO Test sau alte publicatii germane independente de testare comparativa a calitatii produselor de pe o piata), pentru efectele pe care le creaza (normalizarea tipului de ten, regenerarea pielii, protejarea epidermei, lipsa de agresivitate fata de piele - speciale pentru persoanele alergice, etc).
  • Produsele Bio sunt produse ce au aparut initial pentru persoanele alergice si persoanele cu pielea sensibila. Apoi, datorita efectelor spectaculoase, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa foloseasca aceste produse. Nu pentru ca aveau o problema cu tenul (al lor sau copiilor) ci pentru ca vroiau sa elimine riscul de a deveni persoane cu astfel de probleme: alergii, sensibilitati ale pielii sau chiar cancer de piele sau pulmonar explicatia simpla se gaseste in folosirea derivatelor din petrol utilizate in produsele non-bio si nedescompunerea acestora in mod natural, fiind astfel inhalate sau ramanand o perioada lunga in contact cu pielea)
Recomand aceste produse, celor care simt natura, sportul si apreciaza sanatatea sau produsele bio care o intretin.

1 Responses to Tu ce produse folosesti?

  1. Amourdejour Says:
  2. daca te intereseaza link echange da-mi de veste pe blogul meu

     

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails